Un nou monstru pe scena politică romanească


Premierul interimar Gabriel Oprea a anunțat fuziunea prin absorbție cu PPDD

Nimeni nu a luat in calcul UNPR iar in lupta acerbă pentru preluarea puterii PNL vs PSD a caştigat Oprea si gasca lui de traseişti tradători. Mass-media din nefericire si-a facut extraordinar treaba de adormire a populatie, lasându-ne iluzia ca PSD este răul absolut sau ca Traian Băsescu controleaza justitia, pierzătorii ca de fiecare data, fiind poporul roman.

Oprea este raul la care nu ne asteptam

Gabriel Oprea mai face un pas pentru a-şi atinge obiectivul, acela de a avea o formaţiune cu un milion de membri până anul viitor. UNPR a parafat fuziunea prin absorbţie cu PPDD şi a semnat un acord de colaborare cu Federaţia Naţională a Pensionarilor din România.

Oprea a asigurat că nu există o problemă în cadrul coaliției. PPDD încheiase în 2014 un protocol de colaborare cu PSD, care ar fi trebuit să rămână în vigoare până la alegerile parlamentare din 2016.

„UNPR nu a ascuns niciodată faptul că este un partid al ușilor deschise. Toți cei care doresc să facă politică în interes național și al patriotismului sunt bineveniți în UNPR, indiferent dacă au făcut politică sau nu, indiferent dacă au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta”, a declarat, luni, Gabriel Oprea, la sediul UNPR, potrivit Agerpres.

El a arătat că fuziunea cu PPDD a venit ca un lucru firesc, având în vedere că majoritatea parlamentarilor PPDD și-au exprimat, de-a lungul timpului, intenția de a intra în UNPR.

„Vreau să vă spun că nu au existat discuții despre funcții sau despre demnități, motiv pentru care îi apreciez, pentru că sunt oameni serioși, oameni dintr-o bucată. Ne-am înțeles imediat, pentru că vrem să devenim unul dintre marile proiecte politice ale României”, a mai spus Gabriel Oprea.

El a arătat că formațiunea sa și-a propus ca, până la 1 septembrie, în fiecare dintre cele 3.200 de localități din România să existe organizații ale UNPR, iar, până anul viitor, să existe un milion de membri de partid.

Gabriel Oprea a făcut anunțul fuziunii după momentul semnării, luni, a unui acord de colaboarare între UNPR si Federația Națională a Pensionarilor din România.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s